Srpski   |   English   |   Russian      
KABLOVI RASVETA REFERENCE O NAMA USLUGE DOWNLOAD KONTAKT

Dobrodošli,

Preduzeće TJ MAXIM, osnovano je 2001 godine. Poslujemo na domaćem i regionalnom tržištu kao distributeri bezhalogenih (kablovi sa smanjenom emisijom toksičnih gasova i dimova stvorenih prilikom požara) i teškogorivih kablova.
Kablovi tipa : BXO-HFTG, BXO-HFVO/E90, N2XH-J, NHXHX-J, NHXHX Fe 180/E90, J-H(St)H, EpN 50-Y, H01N2-D.

Naše reference u ovoj oblasti su objekti Delta City, Beogradska Arena, Airport City, zgrada narodne banke u Nemanjinoj, Avalski toranj, Šoping Centar Ušće, hala i stadion Čair u Nišu, zgrada Raiffeisen banke, Pozorište Madlenijanum i još niz hotela, škola i drugih značajnih institucija.

Kao proizvođač rasvetnih tela, nudimo širok izbor proizvoda za različite primene. Direktnom saradnjom sa investitorima i arhitektama ušestvujemo u projektu od samog početka, od idejnih rešenja rasvete za Vaš radni ili životni proostor od proizvodnje rasvetnih tela prema Vašim potrebama i željama.

Proizvodnja, bazirana na modernim dizajnerskim ostvarenjima, prati i najviše standarde kvaliteta. To dokazuje i činjenica da je jedan njen deo usmeren ka proizvodnji za italijanskog, svetski priznatog proizvođača rasvete iGuzzini.

Ukoliko imate potrebu za rasvetom ili kablovima, kontaktirajte nas, a naša ljubazna komercijala izaći će Vam u susret.


creative web ©Sadržaj sajta tjmaxim.com je naše vlasništvo i zabranjeno je njegovo
preuzimanje bez naše dozvole zarad komercijalne upotrebe ili
u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta.