Srpski   |   English   |   Russian      
KABLOVI RASVETA REFERENCE O NAMA USLUGE DOWNLOAD KONTAKT

Reference,

Predstavljamo Vam samo jedan deo objekata u kojima su ugrađeni naši kablovi ili rasveta. Ukoliko imate potrebu za rasvetom ili kablovima, kontaktirajte nas, a naša ljubazna komercijala izaći će Vam u susret.


"Beogradska arena" je objekat koji po svemu prevazilazi okruženje, apsolutno ispunjava najsavremenije standarde i uz Prašku arenu nalazi se na najvećem tehnološkom nivou u Evropi.. Kompleks obuhvata tri objekta: veliku dvoranu, malu salu i parking.   Nakon rekonstrukcije "Madlenijanuma" otvorena su vrata u potpunosti obnovljenog, zdanja. Svojim izgledom, stilom i elegancijom enterijera, ekskluzivnim sadržajima i vrhunskom scenskom tehnikom i opremom, ovaj objekat zadovoljava najveće evropske zahteve ove vrste.


"Delta City", prvi šoping-mol u Srbiji i najveći takav objekat u regionu. Šoping-mol ima tri nivoa, garažu sa 1.200 parking mesta i ukupnu površinu od 85.000m2. Ponudu Delta City čini 130 lokala ukupne površine 30.000m2.   Zgrada "Narodne banke Srbije" na Slaviji je impozantno moderno zdanje, od oko 44.000 kvadrata. Zidanje nove, takozvane "pametne" zgrade NBS, u koju je ugrađena najsavremenija i najmodernija oprema koja je u skladu sa najvišim svetskim standardima.Posle 20 godina, zaživeo je moderan naučno-tehnološki park koji će pored domaćih kompanija privući i neke od svetskih tehnoloških giganata. Naučnotehnološki park „Zvezdara“ osmišljen je kao podrška malim inkubator-preduzećima, koja se bave razvojem ideja i njihovom tehnološkom primenom.   Airport City predstavlja prvi višenamenski komercijalni objekat u Srbiji, koji spaja najnoviju tehnologiju gradnje sa pristupom usmerenim ka potrebema korisnika. To je prvi Biznis park koji raspolaže sa preko 186 000 kvadratnih metara komercijalnog prostora.


UŠĆE Shopping Centar je najveći šoping centar u Srbiji i regionu. Na šest nivoa i 50.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora, nalazi se 150 prodavnica, restorana, barova, igraonica, supermarket i multipleks bioskop sa 11 sala, kuglanom i igrama na sreću.   Poslovni kompleks Blue Centar, Blok 26, Novi Beograd


creative web ©Sadržaj sajta tjmaxim.com je naše vlasništvo i zabranjeno je njegovo
preuzimanje bez naše dozvole zarad komercijalne upotrebe ili
u druge svrhe, osim za lične potrebe posetilaca sajta.